Powerwalk

Idag var jag tillbaka i mitt vanliga tempo igen på promenaden hem från jobbet! Känns hur bra som helst! Ingen mera soffpotatis!! Yeay!

Jag testade mina nya kläder också som jag hittade på rean, slipper jag gå i mina alldeles för stora kläder och kan se lite mera "fit" ut! hehe

Ikväll tänkte jag sätta mig och boka in lite pass nästa vecka på gymmet, nu är det dags igen! Får mjukstarta med nått lugnare och känna efter hur kroppen reagerar eller framför allt om hostan kommer tillbaka!?

Nu blir det jobb & promenad imorgon igen sen är det nytt år! Och det ska bli ett fantastiskt år! Jajjemen!

Sött...

Inte bra med jul! Eller jo, men inte att jag åt godis! Nu är jag tillbaka på ruta 1 igen med mitt sug efter sött!

De sista 2 månaderna hade jag inget sug efter sött utan klarade mig galant på kvällarna och helgerna utan varken nötter eller tuggummi.

Nu är jag där i skåpet och suktar varje kväll.. INTE bra! Men jag har inte fallit för frestelserna iaf! Fast vi har 2st chokladaskar och diverse godis över här hemma.

Men tuggummi... jävlar vad tuggummi jag har tuggat!!

Promenad

Idag tog jag mig en promenad hem från jobbet i vanlig ordning! Kändes hur bra som helst att få röra på sig lite igen efter att ha vart helt still nu sen i fredags! Jag fick ju avboka mitt pass i fredags och tänka om ang. gymmet ígår pga min dumma förkylning som sitter i halsen! Jag har fortfarande väldigt "sexig" stämma med en och annan hostattack. Blä...

Men promenad var alldeles lagom, frisk luft och ganska bra tempo ändå.

Nu ska jag bara bli frisk i halsen med så jag kan ta mig till gymmet igen! Blir ju förslappad här hemma i soffan! :P

Shiiit...

Jag hade inte räknat med den siffran idag...-2,4kg! Men samtidigt har jag ju vart sjuk med.. men det brukar betyda tröstäta och småäta alldeles för mycket och fel saker! Denna gången åt jag visserligen inte helt "rätt" men jag åt rätt mängd och på rätt tider iaf..

Sen är det säkert min feberfrossa som bränt av en jävla massa kcal?!

Kanske kanske kan jag börja det nya året på en 2-siffrig vikt?!!?


Invägning - vecka 14

Vikt: 101,8kg [-2,4kg] (-23,8kg)
Längd: 172cm
BMI: 34,4 [-0,8] (-8,1)

Mått och bilder 1ggn/månad

[denna veckan]
(total viktnedgång)

Dagen efter...

Det känns bra idag, jag sänkte garden igår och åt lite godis och julmat. Jag höll mig till mina tider att äta på men jag åt godis till mellanmål i stället för mat. :P

Sen åt jag lite mer kolhydrater än vanligt i form av bröd! Köttbullesmörgås & skinkamacka! MMmmmmm...

Men jag köpte mig julmust light för att hålla nere de flytande kalorierna och jag märkte ingen skillnad faktiskt? Sen är det kanske inte världens nyttigaste med konstgjorda ämnen men jag dricker mycket sällan dricka för över huvud taget. Så det känns ändå OK.

Idag började jag dagen som vanligt med smoothie & ägg. Blir lite jullunch hos far idag men inget godis idag.

Så får vi se vad vågen säger på måndag, men vad den än säger så ångrar jag inget! Julafton var jättemys!

God jul

Känslan av att kläderna jag nyss köpte att ha på mig på jul sitter löst denna morgon gör att dagen känns ännu bättre fast jag är snörvlig och knappt har någon röst.

Ha en kanonhelg nu allihopa!

Men nu räcker det väl ändå??

Jag har börjat få lite kommentarer från olika håll att jag har minskat i vikt, sen kommer följdmeningen:

Men nu får du inte gå ner mer! Då finns det ju inget kvar av dig!

Folk är vana vid att se mig lite större så det kanske blir en naturlig reaktion? Men om man nu kollar på BMI som inte är det bästa att gå efter jag vet men då ligger jag fortfarande på fetma. Jag har fortfarande kvar bukfett vilket inte alls är hälsosamt så jo, jag SKA gå ner mer. Ni får vänja er helt enkelt!

Så är det. :)




BODYJAM!

Idag körde jag & syster 60min bodyjam. Det var ett nytt program så ingen kunde stegen från början. Det vart lite allmän förvirring i mellan åt men till slut hängde jag med! Sen om det var lika snyggt gjort som de var meningen är en annan fråga!

Man hörde mitt asgarv mitt i allt med jämna mellanrum då jag tog ett helt annat steg än alla andra! Oups!

Men jag höll tempo och blev ordentligt svett av passet! Känns bra! Nu är det bara ett pass kvar som jag ska gå på innan jul sen har de stängt med all rätt i två dagar. På annandagen tänkte jag ta mig dit igen för att träna bort eventuella överskottskalorier som slinker ner. Men jag ska göra mitt allra bästa för att hålla mitt matintag även över helgen! 

Bye 

Livingroom

Idag bokade jag in mig på en Easylinepass 30min. Det var fullt av folk på hela gymmet och på passet, börjar folk få ångest inför julhelgens alla gottigheter tro??

Men iaf.. jag kände av söndagens träningspass i benen och i armarna. Jag vet inte varför men det känns extra bra när jag har träningsvärk som jag gett mig själv. Alltså genom att helt på eget bevåg bestämma tempo och tyngder än när jag får det av pass. Sen känner jag mig extra spänstig på nått vis med när jag har träningsvärk! haha..

Men åter till Easyline, det var en ny tjej idag som hade det, ny för mig iaf. Mycket ben och armar. Jag körde de tyngsta vikterna på armar och på vissa dubbla vikter. Sen vart det plankan och lite tempohöjande hopp och spring på stället. De hade också ändrat om alla maskinerna så det vart lite förvirrande vid första anblicken.

Körde på ordentligt idag, tog i och tog ut alla rörelser. Blev t o m lite yr när det var över. Men det gick över ganska snabbt när jag promenerade hem i lite lugnare tempo än vanligt eftersom det var halt på sina ställen.

Imorgon blir det Bodyjam med syster efter jobbet. Tempo tempo DANS! Skoj som attan.

Nu blir det soffan sen sängen.

Här har ni mitt liv...

Jag har nu ändrat lite på bloggen och numera är den inte lösenordsskyddad. När jag själv började min viktresa sökte jag runt på nätet efter andra i samma situation och blev väldigt peppad av att läsa diverse bloggar om hälsa och viktminskning.

Kan dom kan jag!

Så om jag kan så kan du!

Här har ni mitt liv!

Måndag

...och invägning. Lite blygare viktminskning idag, men jag hade nästan räknat med det. Någon gång måste det ju hända liksom och 2kg resp. 2,3kg de två senaste veckorna så borde kroppen lugna ner sig en vecka.

Första gången jag inte gått ner över 1kg men ju mindre jag blir ju långsammare lär de ju gå. Men jag fortsätter som vanligt och så länge det pekar neråt gör jag ju rätt!

Denna veckan avslutar vi med julafton, mys!

Bye

Invägning - vecka 13

Vikt: 104,2kg [-0,7kg] (-21,4kg)
Längd: 172cm
BMI: 35,2 [-0,3] (-7,3)

Mått och bilder 1ggn/månad

[denna veckan]
(total viktnedgång)

Söndagsmotion

Vi öppnade en timme tidigare idag på jobbet så jag hann inte med mitt Easylinepass jag brukar gå på varje söndag. Så jag bestämde mig för att gå dit efter jobbet istället.

Så jag värme upp genom att gå till gymmet från jobbet och körde dryga 10min på roddmaskin på plats.

Efter det körde jag styrka på armar, mage och ben. Höjde vikterna så att jag verkligen fick ta i på varje station. Känns nu i efterhand kan jag säga!

Avslutade med 20min på bandet i snabb promenadtakt.

Imorgon är det invägning igen, ska bli intressant att se hur det ser ut efter 2 väldigt bra veckor om de blir lite mindre denna gång eller inte??


Functional Moves

Idag började jag dagen med 60min functional moves. Utfall, knäböj, plankan, hopp och studs med tyngder och stepbräda.

Rundade av med en promenad hem från gymmet.

Great!

Nya arbetskläder

Igår fick vi nya arbetskläder på jobbet, de gamla var urtvättade och i mitt fall alldeles för stora. Jag drog till med två storlekar mindre på en gång så att jag skulle ha något att komma i längre fram men när jag tog på mig dom så gick de på utan problem! Behövde inte ens dra in magen! Yeay för det!!

Det här med balansen...

...är inte min starka sida!

Jag började dagen idag med Bodybalance 60min. Det är en blandning av Thai Chi, Yoga, Pilates & meditation.

Mycket styrka i det här passet ändå får jag säga, man ska ha tyngden på armar och ben en hel del. Men ibland ett ben...där gick det lite vingligt får jag säga! Men men.. passet avslutades med att vi låg ner på mattorna och slappnade av. Silvia som hade passet gick sen runt och la filtar på oss. Det var ett skönt pass ändå, få igång kroppen på morgonen.

Sen körde jag 20-25min styrka i gymdelen.
10min rodd
10min crosstraining
15min powerwalk på bandet

Spenderade 2 timmar på gymmet i morse med andra ord. Känns bra!

Avslutade dagen med en powerwalk hem från jobbet. Det var halt på sina ställen och jag började nästan med att ramla på rumpan utanför jobbet. Men jag stod på benen hela vägen hem iaf!

Nu blir det soffhäng!


Bilder

Satt och tittade tillbaka på bilder från i somras och hittade bl a denna hemska bilden:



Idag tog jag denna bilden:



Lite skillnad...

Invägning - vecka 12

Vikt: 104,9kg [-2,3kg] (-20,7kg)
Längd: 172cm
BMI: 35,5 [-0,7] (-7,0)

Midja: 103cm [-3,5cm] (-15cm)
Höft: 121cm [-4,5cm] (-16cm)
Bröst: 118cm [-0cm](-9,5cm)








Delmål 3

Eftersom jag redan har köpt en del kläder så säger inför julen-ekonomin till mig att jag inte ska köpa några mer kläder just nu. Men får se de kläderna jag redan köpt som en present inför delmål 3. Ikväll kanske jag uppdaterar inlägget med några av kläderna efter vi fotat lite här hemma. Men nu ser jag med glädje fram emot nästa delmål!! Under 100kg!! DET var längesedan! Och min magiska gräns där jag alltid gett upp innan... men nu jävlar!

[x] 120kg - köpa en film
[x] 115kg - köpa en box
[x] 105kg - kläder (efter 12 veckor)
[ ] 99kg - dejt med frugan
[ ] 90kg - kläder
[ ] 85kg - äta ute (inom kalorigränsen)
[ ] 80kg - klippa mig & färga håret
[ ] 75kg - HELT NY GARDEROB!

Viktuppdatering...

Kommer ett inlägg om detta senare ikväll när jag tagit nya bilder! Men jag är nöjd! :D

PMS-träning

Vaknade imorse av att jag hade skitont i magen & ryggen...great! INTE!

Tog en tablett och tänkte jag skulle avvakta för att se om jag skulle avboka passet eller inte? Det började släppa 3 kvart innan men jag var verkligen inte pepp, så jag loggade in för att avboka mitt pass men upptäcker att det var visst 2timmar innan inte en halvtimme som var gränsen!

Så det var bara att pallra sig dit då..

Det gick ganska bra ändå, jag körde inte 100% som jag brukar men tillräckligt för att bli helt svett. Armarna fick mycket stryk idag! Jisses... de var som gelé!

Nu ska jag få i mig lite mellis sen blir det duschen!

Bye

Mensvärken från HELL!

Idag körde jag Zumba med syster på gymmet. Men jag fick avbryta en stund mitt i för det bara knöt sig i magen på mig!

Satte mig på en toalett och dog en liten stund för att sen ta mig i kragen och gå tillbaka igen. Vart med de sista 3-4låtarna också men tog de lite lugnare.

Sen körde vi powerwalk hem igen.

Imorgon ska jag ta en värktablett i förebyggande syfte innan passet. Känns så där med invägning på måndag mitt i mensen men men... Det är ju ett återkommande problem vi kvinnor har så vad gör man? :)

Nu ska det bakas pepparkakor här hemma!

Bye

Pussel

Jag har vart bortskämd ett tag här nu med en fru som har gått hemma så jag har kunnat träna när det passar mina tider endast.. men nu har ju hon börjat jobba igen och då var det inte alls lika enkelt längre.

Men samtidigt så är det ju så här det kommer se ut sen med hämtning, lämning på dagis, jobb och vardag. Pussel helt enkelt!

Men jag har fått till 3pass/vecka fram till nyår. Känns bra, men får testa lite nya saker eftersom det var det enda som passade just då. Men det är ju bara bra det med. Sen får jag powerwalka hem från jobbet resten av dagarna.

Sen får det bli mitt egna program några ggr också då inget pass passade, men det var ett tag sen jag körde det nu så det ska bli intressant att se om jag jobbat upp konditionen lite så jag orkar crossen.

Nu blir det sängen snart, zumba imorgonbitti.

Bye

Morgonpass

Dagens fick bli 10min Roddmaskin & 30min Easyline Medel.


Zumba

Idag fick det bli zumba 60min. Innan de körde jag 10min roddmaskin för att få upp pulsen lite.

Hon som hade passet idag var inte alls lika bra som hon den "tokiga som skriker" hon visade nästan aldrig stegen utan bara körde och så var det bara att haka på. Maaassaa olika steg och saker att hålla reda på.

Men jag fick upp pulsen och svetten och flåset så nytta gjorde det!

Även om jag var helt off med jämna mellanrum och stod inte alls åt samma håll som alla andra då & då! haha..  

Invägning - vecka 11

Vikt: 107,2kg [-2,0kg] (-18,4kg)
Längd: 172cm
BMI: 36,2 [-0,7] (-6,3)

Mått och bilder 1ggn/månad

[denna veckan]
(total viktnedgång)

Easyline

Dagens träning fick bli lite uppvärmning på roddmaskinen + 30min easyline medel.

Julbord

Imorgon ska jag på julbord med jobbet...hur ska detta gå? Jag har efterforskat de värsta fällorna på julbordet och ska hålla mig borta ifrån janssons och rödbetssallad! De första spelar inte så stor roll för det är ingen favorit, men rödbetssallad! Men 300kcal/100g....nej tack. Men det finns mycket annat gott som kommer slinka ner i magen.

Jag har bestämt mig att jag ska inte gå upp i vikt över julen utan hålla nollan och som bäst fortsätta gå ner i vikt.

Så därför ska jag inte dricka alkohol imorgon heller, lägger hellre de kalorierna på god mat faktiskt. Det är något som inte riktigt gick hem på jobbet. Konstigt det där med alkohol? Varför folk reagerar negativt på att man inte ska dricka och försöker övertala en? Jag är minst lika rolig utan.. vill jag tro iaf?! :P
Men efter lite övertalning var det iaf OK att jag inte drack imorgon.

Efter maten ska vi spela bowling, då bränner man av lite av maten iaf. Blir en promenad hem efter jobbet innan också.

Jag ska nog segra över december månad också! Jajjemen!




Zumba Toning

Idag testade jag 60min Zumba Toning. Zumba med vikter i händerna. Fy satan mina armar var som gelé på slutet!

Men hon som har det är så jävla pepp och sprallig! Vid ett tillfälle när vi skulle hoppa högt åt sidan i afrostil så kom hon springande och skrek: HOPPA HÖGRE!!! Vad gör man... jo men hoppar högre! Högt som tusan! :P

Vi har ju en nyckel som vi för in all träning på som vi gör, där kan vi även se hur mycket vi bränt mm.. när jag la in detta passat i efterhand fick jag till svar: du har bränt 953kcal! Say What?!?! Hamnar ju nästan på minus idag! haha.. men då kanske ni förstår att det var gaaanska jobbigt! 



Ha de!

BH-storlek

Idag vart jag in till stan för att kolla på BH till mig.. de jag har kryper upp i ryggen för att sen kana ner på axlarna! Finns det något mer irriterande så säg?!

Det här med att bara köpa kläder när jag når min nästa mål gick ju bra...ehhh?? Men men.. jag kan ju inte se ut som en slashas! Får bli ett extra fint plagg eller nått när jag når mitt mål.. eller en jacka?? Det skulle jag behöva!

Men iaf.. BH var de ja.. jag hade 95 från allra första början. När jag började detta hade jag 90 på en BH eftersom de inte hade någon i min storlek just då, och den satt helt ok ändå.

Idag köpte jag i storlek 80!! De gick att knäppa och de tyckte att de satt skitbra men jag tyckte de va lite tajt så jag köpte med en förlängare också. Vill ju kunna andas med! Men ändå! De gick runt och de gick ihop!

-2 storlekar! Great! Plus att jag kan ha dessa ett tag nu eftersom jag använder förlängare nu, sen har jag tre steg på BHn innan den blir för stor. Det skulle vara om kupan blir för stor då? Men det tar vi då!

Sen var de mönster på en av dom, kanske ni tänker so what?? Men jag har inte kunnat hitta en enda BH som passat som inte vart helsvart eller vit. Så extra plus i kanten för det!

Nu ska jag snart byta om för jag ska på zumba toning ikväll. Som zumba fast med vikter. Får vi se hur det går.

Bye 

RSS 2.0