*CENCUR*

Jag hoppar över denna invägningen för jag vet att jag kommer bli på dåligt humör!!

Fick mens i fredags i en lägenhet full av påskgodis och god mat! INGEN bra kombination! Hela helgen har varit fucked up!

Nya tag idag dock och hoppas att det har rättat till sig till nästa vecka!

Fullt upp!

Jag har vart dålig på att uppdatera det sista men det har varit fullt upp! Nu är det högsäsong på jobbet och efter att ha umgåtts med familjen, träna och äta är det inte mycket energi kvar till att blogga.. men jag hänger kvar!
 
Viktnedgången går lite långsammare än förra gången men jag ser det som en bra sak. Med tanke på att min kropp kollapsade sist så är det nog smart att ta det lite lugnare denna gången. Det går neråt iaf så jag är nöjd!
 
Träningen flyter på också, om jag inte hinner gå till gymmet på några dagar river jag av ett pass här hemma när jag kommer hem från jobbet. Så träning på nått sätt brukar det bli varannan dag iaf.
 
Denna veckan blir det dock ganska många pass på gymmet, började idag med 2st pass efter jobbet. På lördag är det dags för Bodycombat med frugan och sen avslutar jag veckan med 2pass till på söndag.
 
Får köra ett pass här hemma på torsdag. Annars blir det mycket PW hem från jobbet och dit när jag inte lämnar barnen på förskolan innan. Så ja, det går.. jag kämpar vidare.
 
Nu sitter jag alldeles mör i benen efter en varm skön dusch! Blir lite soffhäng innan sängen för att sen upp och jobba imorgon igen!
 
Bye

Invägning - vecka 8 (omstart)

Vikt: 82,8kg [-0,5kg] (-6,3kg)
Längd: 172cm
BMI: 28,0 [-0,2] (-2,1)
 
[denna veckan] (totalt)

Invägning - vecka 7 (omstart)

Vikt: 83,3kg [-0,6kg] (-5,8kg)
Längd: 172cm
BMI: 28,2 [-0,2] (-1,9)
 
[denna veckan] (totalt)

Blygsam viktnedgång

Det var ju inga siffror att hurra för den här veckan men det har heller inte blivit lika mycket träning eftersom vi jobbat så dumt. Kört lite hemma och mina promenader har blivit av och ett och annat pass blev av. Men måste lära mig att pusha mig själv mer hemma! Verkligen köra dom där sista repetitionerna som är dom som tar!
 
Men men, det går neråt iaf! Och det är bra.
 
Kroppen känns tightare och midjan har hittat tillbaka! Sen sitter mina jobbarbyxor löst igen! Den känslan är så skön! Så även om inte vågen visar så mycket just nu så händer det en del med min kropp ändå. Men jag missade ju att mäta mig denna omgången så jag får köra efter kläderna!
 
Jag köpte ju mig jeans när jag var nästan i mål sist och mitt mål är att komma i dom igen. Just nu sitter dom INTE snyggt!
 
Igår spenderade jag hela dagen i soffan/sängen i princip..skallebank from hell! Men idag packade jag väskan så att jag kunde gå till gymmet direkt efter jobbet och körde två pass efter varandra.
 
Dom har bytt koreografi på CxWorks och den känns i magen och rumpan att det är nya övningar. Sen var det en ny tjej som hade Zumban så där blev det också nya danser. Men svettigt blev det och kul hade jag! :)
 
Nu blir det soffhäng sen sängen.
 
 

Invägning - vecka 6 (omstart)

Vikt: 83,9kg [-0,1kg] (-5,2kg)
Längd: 172cm
BMI: 28,4 [-0,0] (-1,7)
 
[denna veckan] (totalt)

RSS 2.0