MÅL!!!

Idag när jag ställde mig på vågen så visar den: 75,4kg!
 
 
JAG HAR GÅTT NER 50,2KG!!!
 
Det är helt sjukt! Jag lyckades! JAG!! Så många gånger som jag försökt innan med olika dieter, pulver mm... sunt förnuft och motion var nyckeln alltså..who knew?? haha
 
Jag har gått från storlek 52 till storlek 38/40 ibland 36.
Från 2XL till S/M
Jag har förlorat totalt 107cm runt kroppen (höft, midja & byst)
 
Vad ska jag göra nu??
Jo, jag ska försöka hitta en balans i kosten för att hålla nollan. Sakta men säkert öka på lite på mina mål. Lägga på lite mer kolhydrater bl a...fortsätta träna och försöka att forma kroppen lite mer. Huden har redan hängt med förvånadsvärt bra men det ska bli intressant och se vad träningen kan göra mer för min kropp. Jag har satt upp lite träningsmål och de kommer jag fortsätta att sträva efter.
 
Vad händer med bloggen?
Jag kommer att fortsätta att kolla bloggen och svara på frågor. Men jag kommer att ta en paus med uppdateringarna. Jag har ju min vardagsblogg som hamnat i skymundan iom denna bloggen, där kommer jag skriva i fortsättningen om livets alla äventyr. Ni hittar den här: sofran.blogg.se 
 
Hur känns det?
Väldigt overkligt! Kommer ta ett tag innan jag fattar det här...om jag kände för att skita i alla nya rutiner? Nej, inte alls. Jag dukade fram min frukost som vanligt, packade ner min frukt och fixade min vanliga lunchlåda. Det kommer snarare ta ett tag att smyga in mer mat i planeringen. Jag är så van vid att äta som jag äter nu så nått annat känns konstigt? Men det ska bli riktigt skönt att kunna unna sig på helgen utan att oroa sig för vågen på måndag. I fortsättningen kommer vågen att åka fram 1gång/månad för att se så jag håller mig viktstabil.
 
Nu återstår väl igentligen bara en sak...mitt:
 
BIGGEST LOSER MOMENT!!
 
Jag vill tacka alla som har stöttat mig på min resa och kommit med uppmuntrande ord! Jag vill tacka Robine som varit min stora inspirationskälla och som startade en helt otrolig grupp på FB där fler i samma sits har kunnat peppa varandra i svåra stunder!
Ett extra stort tack och massa kärlek till min underbara familj! Älskar er!!
 
 
 

Invägning - vecka 46

Vikt: 76,0kg [-1,4kg] (-49,6kg)
Längd: 172cm
BMI: 25,7 [-0,3] (-16,8)
 
[denna veckan]
(total viktminskning)

Sjuk??

Antingen tog jag ut mig rejält på gymmet i morse eller så håller jag på att bli sjuk?!?! Har haft frossa sen jag kom fram till jobbet, tog en ipren för ett tag sedan nu och nu svettas ja! NEJ NEJ NEJ!! Vill inte bli sjuk!
 
Planen var att springa 5km på bandet under 30min idag. Jag började bra och höll ett tempo på 10,5km/h. Detta höll jag men vid 2,6km tappade jag bara all ork.. blev snurrig och fick kliva av. Drack rejält med vatten och orkade med lite styrka också innan det var dags att gå till jobbet.
 
På vägen till jobbet vart jag också lite småsnurrig och sen kom frossan i duschen!

Cirkelprogram

Jag fick förfrågan om jag inte kunde lägga ut mitt cirkelprogram som jag kört hemma både själv och med frugan. Så nu har jag suttit och gjort streckgubbar för att visa övningarna på paint! haha.. så ha överseende med dessa!
Programmet går ut på att köra i högt tempo 30sek/station. Efter att ha kört genom programmet 1 gång är det 1-2min vila. Sen kör man genom programmet 1 gång till. Jag använder mig av hantlar här hemma men det går likabra med fyllda vattenflaskor också. Då kör vi:
 
1.  Jumping Jacks
Hoppa ihop & isär med benen samtidigt som du slår ihop armarna ovanför huvudet. Få igång pulsen...
2. Knäböj
Stå brett isär med benen med fötterna aningen vinklade utåt och håll balansen med armarna framför din kropp. Böj benen till 90graders vinkel och upp igen. Upprepa...
3. Superman
Lägg dig raklång på golvet med armarna framför huvudet. Lyft bål och ben samtidigt. Upprepa...
4. Plankan
Lägg dig så att underarmar och fötter nuddar golvet. Dra in magen och spänn. Håll kroppen så rakt som möjligt. Håll positionen..
5. Axelpress
Sätt dig på en stol rak i ryggen. Håll hantlar i böjda armar rakt ut, sträck upp ovanför huvud. Upprepa...
6. Purpees
Börja stående, böj dig ner och ta tag i golvet, släng bak benen så du hamnar i armhävningsposition, om du vill gör en armhävning, dra tillbaka benen under din kropp och ställ dig upp, hoppa och klappa händerna ovanför ditt huvud. Upprepa... (pulshöjande)
7. Jägarställning
Ställ dig mot en vägg med benen i 90graders vinkel. Håll positionen...
8. Hunden
Ställ dig på alla fyra på golvet. Sträck fram höger arm och sträck bak vänster ben. Dra tillbaka och skifta... upprepa...
9. Sit-ups
Vanliga situps
 
10. Dips
Luta dig bakåt mot en lägre bänk/stol och ta tag med armarna. Håll kroppen framför..böj armarna och dra upp dig igen med kroppen som tyngd. Upprepa...
11. Jumping Jacks (pulshöjande)
 
12. Utfall
Stå lite brett isär med benen, ta ett steg fram och böj benet. Ta ett steg tillbaka igen och skifta ben. Upprepa...
13. Rumplyft
Lägg dig på rygg med benen lätt isär. Lyft rumpan mot taket med armarna längst golvet. Upprepa..
14. Skicka flaskan
Lägg dig på mage, lyft upp huvud, axlar & armar från golvet och skicka en flaska/hantel mellan händerna. Dra bak armarna mot midjan för att sen skifta arm framför huvudet.
 
15. Bicepscurl
Stå med armarna längst med kroppen, lyft upp underarmarna med hantlar till 90grader och ner igen. Upprepa...
 
16. Purpees
 
17. Axellyft
Stå med armarna längst med kroppen med hantlar i händerna. Dra upp armarna rakt ut strax under axelhöjd. Upprepa..
18. Plankan
 
19. Utfall
 
20. Jumping Jacks
 
VILA 1-2min.. kör igen!
 
Det underlättar om man har någon som kan ta tiden åt en, dels så slipper man fokusera sig på tiden och sen kan denna personen peppa för att man ska orka de sista sekunderna i samma tempo! Lycka till!

RSS 2.0