Delmål 1

[X] 85kg Klippa och färga håret
[ ] 80kg Gå på bio
[ ] 75kg Köpa nya kläder
 
 
Då har man friserat sig igen! Jag sa ju innan att det skulle bli en annan hårfärg men min frisör "förbjöd" mig att välja en annan färg! Jag ska ha rött helt enkelt! Så då fick jag ju helt enkelt lyda! :P
 
Blev väldigt kort, men jag är nöjd som f-n! Nästa gång ska jag nog boka henne direkt, jag klipper mig på drop-in annars och hon som klippte idag har jag haft en gång innan. Båda gångerna har jag blivit jättenöjd! Hon vågar att sätta saxen i håret när jag säger "gör vad du vill"
 
Great!
 
 

Breakdown!

Haha...slutade inte så himla bra då efter mitt senaste inlägg!
 
Efter dom grymma passen på gymmet vart jag jättehungrig så jag gjorde mig en wrap med tortillabröd, kalkon, riven ost, grönsaker och massa kryddor...värmde på och smällde i mig!
 
Efter en stund känner jag hur det kör i magen, går och kollar på paketet med kalkon och det visar sig att den hade gått ur datum några dagar innan...hmm.. jaja, vi får se hur detta slutar tänkte jag.
 
Morgonen därpå bor jag på toaletten...på eftermiddagen kommer det kräk och jag ligger helt utslagen i två dagar.
 
Vågen visade -2,5kg
 
Mitt immunförsvar fick sig nog en törn för jag började känna mig krasslig sen lagom till fredagen. Barnen har varit förkylda länge men jag har klarat mig. Tills nu.. hela helgen var jag ynklig!
 
Vi hade långväga besök som sov över så det bjöds på glass, godis och rostat bröd till frukost! Allt slank ner...
På söndagen var vi på kalas där det bjöds på kakor, paj och saft. Allt slank ner...
 
Förväntade mig inte att det skulle stå -1kg på vågen imorse! Men det har jag nog magsjukan att tacka för tidigare i veckan.. även om jag gladeligen hade varit utan den! Usch!
 
Men idag känner jag mig lite bättre så jag tog min promenad hem från jobbet, hemma plockade jag fram hantlarna och skivstången och rev av ett lättare styrketräningspass. Svetten lackade och jag blev lagom mör i armarna.
 
Så sakta men säkert är jag på rätt väg igen!
 
 

Invägning - vecka 5 (omstart)

Vikt: 84,0kg [-1,0kg] (-5,1kg)
Längd: 172cm
BMI: 28,4 [-0,3] (-1,7)
 
[denna veckan] (totalt)

I´m back!

Ingen mer tung svullen kropp pga mens! Den är inte över än men kroppen är normal igen!
 
Kunde köra på som hejsan idag på både CxWorks och Zumba! Har jobbat upp magen skapligt bra under dessa passen plus annan träning! Kan nääästan hänga i hela vägen på alla övningar. Men det är en övning där magen fortfarande krampar så in i h-lvete att den bara skakar! haha.. men då gör det nytta!
 
Sen bara älskar jag hon som har zumban! Man dansar med ett leende hela tiden! Och det känns verkligen som om man är på krogen och bara släpper loss! Svetten rinner och man har igentligen ingen ork kvar vissa låtar men man kör på ändå!
 
Så 1½ timmes träning blev det idag...helt ok!
 
Missade ju helt att jag nådde mitt första delmål denna veckan! 85kg! Great! Men pengarna tryter lite så klippning och färgning får vänta till löning...får jag lite tid att fundera ut nått bra.
 
Men jag ska helt ändra färg iaf, jag har haft rött länge nu. Funderar på svart eller brunt? Får suga på den karamellen ett tag...
 
Lägger upp inlägget om delmålet tillsammans med en bild när det är klart.

Svullen

Jag vägde in mig en dag senare än tänkt för när jag vaknade igår kände jag mig svullen och uppblåst som hejsan!
 
Så ner 0,1kg känns helt ok mitt i mensen.
 
 

Invägning - vecka 4 (omstart)

Vikt: 85,0kg [-0,1kg] (-4,1kg)
Längd: 172cm
BMI: 28,7 [-0,1] (-1,4)
 
[denna veckan] (totalt)

MENS

Alltså mens!!! Blir så trött!!

Två dagar innan försvinner allt matvett och humöret är i bott!! Man fattar inte varför man sabbar allt och vart suget kommer från helt plötsligt? !

Sen värken! Idag kom den...mensen och värken mitt i passet på gymmet! Tar jag inte mina värktabletter på en gång innan det eskalerar så ligger jag hela dagen sen. Så det var bara att avbryta passet, upp i omklädningsrummet och ta en tablett. Sen in på toa och andas lite...sen gick jag ner igen och gick på mitt andra pass.

Kunde dock inte ta ut mig helt men iaf...gav inte upp!

Frågan är vad vågen kommer visa imorgon....?
Vill inte veta!

Prova ny mat

Min fru börjar tröttna på den nyttiga maten så jag satte mig och sökte på internet igår för lite inspiration. Hittade quesadillas som går att variera i all oändlighet känns det som...
 
Vi körde på fullkornstortilla, kalkon, mager riven ost, mager philadephia, rödlök, paprika och lite fetaost. Kryddade med salt, peppar och vitlök.
 
Vi gjorde en som vi delade på 2. Till detta gjorde vi en sallad.
 
Det var riktigt gott! Och enligt det receptet jag hittade som också skulle innehålla majonnäs egentligen skulle en portion innehålla ca 350kcal. Så helt ok kvällsmat måste jag säga!
 
Vi satt sen och gjorde nya fyllningar i huvudet som vi ska testa nästa gång!
 
 
  

Gemensam träning

Idag fick jag och frugan chansen att träna ihop på gymmet så vi passade på att boka ett pass tillsammans!
 
Blev Easyline och vi kämpade på bra! Svetten rann av mig under passet.
 
Ingen yrsel alls idag! yeay för det!

Varmt bad

Efter 3 intensiva veckor av träning kändes kroppen ganska stel och öm lite varstans...så idag bestämde jag mig för att hoppa ner i ett varmt bad när barnen somnat.
 
Lyxade till det med bubblor, tända ljus och avslappnande musik.
 
Nu känns det mycket bättre!

Invägning - vecka 3 (omstart)

Vikt: 85,1kg [-1,7kg] (-4kg)
Längd: 172cm
BMI: 28,8 [-0,5] (-1,3)
 
[denna veckan] (totalt)

Veckans träning...

Idag rundade jag av med två pass på gymmet redan på morgonkvisten. Det blev Easyline+CxWorks och hade både lite kräk och yrselkänningar men körde på ändå. Tog mig genom båda och efter en banan på vägen hem så kändes det bättre igen.
 
På fyra dagar denna veckan har jag lyckats klämma in 6st pass. Känns bra!
 
Nästa vecka blir det 4st pass totalt plus lite gympa med lillan också.
 
Imorgon är det dags att väga sig igen.. får vi se hur det har gått?

CxWorks+Zumba

Idag provade jag en annan kombination av pass...jag slutade 17:00 idag och zumban började 18:30. Kan ju inte gå och drälla tills dess så jag bokade in CxWorks innan.

Hade grym träningsvärk i benen redan innan dessa pass och nu är dom redigt mörbultade måste jag säga! Ska bli skönt med gympaus fram till helgen!

Men iaf.. dessa två pass efter varandra? Ja men det funkar! Men zumban kändes väldigt lååång där ett tag! När jag kollade på klockan vid ett tillfälle så hade vi bara dansat i 20min!! Jag tippade på 40min! haha..

Sen kom man in i en andra andning och resten flöt på bra!
Denna kombinationen kommer jag köra varannan tisdag, och dom andra tisdagarna är jag med dottern på hennes gymnastik.

Nu...SOFFA!

Step

Testade Step för allra första gången idag! Det gick... ja men det gick! :P
 
För det första så var jag kanske stel i benen efter gårdagens träning så jag värmde upp med ett lugnare promenad till gymmet. Där kör jag lite rodd för att fortsätta mjuka upp benen..det fungerade bra för jag märkte inte av några stela ben under passet. Men nu efter duschen...HUR ska det gå på Zumban imorgon undrar jag?? Men iaf....
 
Flera gånger fann jag mig ståendes mot alla andra! Jag hängde med på det mesta utan snurrarna! Så tillslut gjorde jag vanliga step up medans alla andra snurrade för då tappade jag inte bort mig i resten. Bättre att vara aktiv hela tiden än att stå där som en fån titt som tätt! haha..
 
Blev rejält svett också! Bra konditionsträning helt klart!

Invägning - vecka 2 (omstart)

Vikt: 86,8kg [-0,5kg] (-2,3kg)
Längd: 172cm
BMI: 29,3 [-0,2] (-0,8)
 
[denna veckan] (totalt)

Easyline+CxWorks

Första gången jag testade dessa två efter varandra och det gick ju bra. Kände av lite yrsel i första passet men ingen allvarligt.

Sen kräktes jag nästan i andra passet men där får jag skylla mig själv att snoozade i morse så frukost blev för nära inpå.

Med PW till gymmet och till jobbet efter gymmet har jag vart igång 2 timmar idag.

Nu väntar snart 30min PW hem från jobbet också så får man väl kalla det här en bra dag! :)

Invägning imorgon. ..får vi se vad den visar!

RSS 2.0