Skärpning!

Det gäller allt! Våra rutiner här hemma har varit kaos det sista! Frugan har bara haft uppdrag från dag till dag vilket har gjort att alla dagliga rutiner blir helt knäppa!
 
Sen är det mycket på jobbet just nu som varje vår, vilket är kul men dränerar mycket energi för övriga livet! Den energin man har kvar får gå till barnen.
 
Så rutiner som inte fungerar och energi som sinar! Inte en bra kombination! Detta har gjort att träningen har varit ganska icke så existerande! Men jag har fått till mina promenader från jobbet och när jag kunnat gå till jobbet har jag kört lite övningar med gummibandet jag har där.
Maten har också blivit lidande då vi inte alltid haft tid att fixa nått nyttigt utan det har blivit en del snabbmat och mackor. (stackars barn) fast dom har varit kalasglada för detta!!
 
Men iaf... dom senaste dagarna har vi försökt att få in våra vardagsrutiner igen med disk, städ, mat.. vi börjar få in det nu. Vi har kommit överens med förskolan att jag lämnar barnen som vanligt och skulle frugan bli utan uppdrag så hämtar hon dom tidigare. Detta kommer bli så mycket bättre för barnen, för dom har också blivit förvirrade av allt hattande med förskolan hit och dit.. inte idag, men jo, nu fick vi visst jobba båda två, nu ska ni dit, men inte idag.. jo det blev visst idag med.. osv..
 
Så, nu känns det som om vi är på rätt väg igen! Idag när jag fick tid över här hemma så drog jag fram hantlar, skivstång och viktplattor och rev av ett rygg/magpass. Kändes bra! Barnen hjälpte mig vid plankan genom att åla  under mig! Kan ju inte gärna ge upp då! haha..
 
Vikten då, den har som tur är stått stilla! Men jag har inte haft tid att uppdatera här. Så kör viktinlägg på måndag igen!

RSS 2.0