Bodyjam!

Vem behöver gå ut på krogen för att get the groov on?! Behövs bara ett pass på gymmet så har du skakat rumpa för resten av helgen! Hur bra som helst!
 
Började med en promenad till gymmet, satte mig vid roddmaskinen i 10min innan passet började. Sen 1 timmes dans som rundades av med en promenad hem igen.
 
Väl hemma står det en färdig kycklingsallad redo i kylskåpet! Mums!
 
Så nu kan jag slöa i soffan med gott samvete innan det blir dags för sängen och jobb imorgon.

Vecka 2

Inne på andra veckan sen omstarten nu och har väl landat lite i mina nygamla vanor igen. Känns inte jobbigt att äta rätt längre.. känns naturligt på något vis?
 
Träningsvärken sen helgens träning har äntligen börjat släppa! haha.. tur är väl det för imorgon är det dags igen!
 
1 timmes Bodyjam står på schemat för att följas upp med ett nytt försök på Easyline 30min+CXworks på söndag.
 
Går ut hårt och har bokat in Step på måndagen och CXworks+Zumba på tisdagen. Kan hända att jag avbokar CXworks på tisdagen om jag får lika illa träningsvärk den här gången..vi får se.
 
Anledningen till att det blir så mycket träning i rad är för att det är då det passar in med jobb och familjeliv. Livet är ett pussel helt klart! Sen blir det paus till nästa helg då vi kör same procedur as last time.
 
Där i mellan blir det promenader fram och tillbaka till jobbet.
 
Känns bra nu.. men ska inte säga för mycket! Dottern ligger sjuk i feber och nu håller vi tummarna att hon blir bra snart och att vi andra klarar oss.
 
Bye
 
 

Invägning - vecka 1 (omstart)

Vikt: 87,3kg [-1,8kg] (-1,8kg)
Längd: 172cm
BMI: 29,5 [-0,6] (-0,6)
 
[denna veckan] (totalt)

Helgens utmaningar

Så var denna helgen slut och jag får säga att det har gått förjävla bra!!
 
Två kalas och en schlagerkväll fulla av frestelser! Jag föll inte för en enda! På kalasen serverade vi glasstårta, vaniljkex och chokladbollar! (mums!!) Men vi hade även ett helt fat med olika frukter...och dessa höll jag mig till båda gångerna! Känns bra!
 
På lördagkväll var vi bjudna på schlagerkväll hos en kompis och när vi kommer in är där 3st stora skålar med chips och choklad! Jag hade med mig en liten påse nötter och en cola zero för att festa till det med och inte en endaste chokladbit eller chips slank ner! Känner mig så jävla mycket piggare denna söndagen än efter de senaste godisfrossalördagarna vi haft!
 
Träningsmässigt blev det också bra. Jag hade bokat en reservplats på zumba på lördagmorgon. Fick meddelande på fredagkväll att jag fått en plats. Great! Hon som hade passet bara mosade på utan att ha pauser för att visa rörelser vilket gör att man knappt får paus till att dricka. Kanonbra! Och kul!
 
På söndagen testade jag på CXWorks för första gången, ett pass på 30min som fokuserar på bålen. När halva uppvärmningen gått kände jag att oj fan! Här har jag slappat av ordentligt! Jisses vad det krampade i magen!
Jag orkade inte fullfölja en enda grej tror jag under passet utan fick ta lite småpauser för att vila magmusklerna! Herregud vad fort man tappar... men det är bara att mosa på så är jag snart tillbaka igen!
 
Men nu är jag så där härligt mör i kroppen och känslan efter helgens matintag är på topp också!
 
Ser nästan fram emot invägning imorgon! Hoppas att det visar ett minus iaf!
 

Hur går det?

2 dagar in i omstarten...det har gått ganska bra. Lite sug emellanåt men inget jag har gett vika för!
 
Dock blir det en prövning i helgen! Lilleman fyller 2år här hemma och kalas blir det i dagarna två! Vilket kommer betyda mycket sötsaker här hemma!
 
Jag vill verkligen att min första invägning ska gå bra för att få en extra boost att fortsätta! Så jag ska göra mitt bästa att hitta alternativ till fikat! Köpa hem lite exotiskt frukt kanske? Ja, så får det nog bli! :)
 
I helgen ska jag även heja på min storasyster som kör Tjejvasan för andra gången! Hon är så cool min syster! Jisses vad hon ligger i och tränar! Sen har hon anmält sig till två cykellopp i sommar med! Yeay för henne!
 
 
 
 
 
 

NYA DELMÅL!

[ ] 85kg Klippa och färga håret
[ ] 80kg Gå på bio
[ ] 75kg Köpa nya kläder
 
Lets Do This!
 

Omstart!

Som ni ser i tidigare inlägg har den senaste tiden bestått i olika undersökningar och vila i princip. Dom hittade aldrig anledningen till varför jag får yrsel med jämna mellanrum, ofta vid träning? Jag klarade ett helt år av tung träning som överviktig men när jag väl var normalviktig så la kroppen bara av??
 
Men eftersom dom inte hittar några fel varken på hjärtat eller i hjärnan så är det inget skadligt så jag kan börja träna igen..och har börjat kunna träna igen ett tag nu men har inte kommit igång! Jag HATAR känslan av yrsel och illamående och detta har gjort att jag inte vågat träna.
 
Jag gjorde några halvhjärtade försök för ett tag sedan. 2 av 3ggr fick jag yrsel.. INTE kul! Men jag klarar av att dansa iaf...zumba går bra. Easyline (cirkelträning) gick inte så bra! Springa går inte bra! Och jag är verkligen ledsen för detta! Jag gillade verkligen att springa! Men nu vågar jag mig inte ut! Jag blir verkligen helt likblek, skakig och yr i bollen. Handlingsförlamad, och det är inget vidare att bli ensam ute i skogen eller flera km hemifrån.
 
Mina återkommande bakterieinfektioner är iaf borta! Jag fick äntligen en paus i sjukstugan länge nog att kunna ta mitt vaccin. Sen har det varit mycket bättre! Så det är skönt.
 
Men vart står jag nu?
 
Jo, jag blev ganska så nedslagen av att inte kunna träna att jag tillslut gav upp maten också. Tappade helt kontrollen och åt för mycket och fel saker. Vågen står idag på:
 
89,1kg!
 
Vi har idag rensat ut skit i alla skåp, jag strypte kolhydraterna och bokade in mig på pass senare i veckan. Började så fint med att sträcka ryggen igår på jobbet så har jävulsk ont idag. Så vila resten av veckan för att förhoppningsvis kunna dansa zumba i helgen. Tog mig en långpromenad idag iaf ute i solen. Och jag har gått fram och tillbaka till jobbet dom senaste dagarna också.
 
Nu vänder jag den här trenden...inget mer tycka synd om mig själv! Får lära mig att leva med det här helt enkelt och hitta träningsmöjligheter som passar mig.
 
BEACH 2014 och resten av livet börjar nu!

Under utredning...

(detta inlägg låg sparat men blev aldrig publicerat...?)
 
Det är idag exakt ett år sedan jag gick i mål på min viktresa! -50kg! Jag minns känslan! Så jävla gött...
 
Jag har många gånger funderat på vart jag skulle vara exakt ett år senare? Skulle jag lyckats hålla vikten?? Skulle jag ha biffat till mig mer, gått ner mer?
 
Ja...hur ser det ut då?
 
+6kg på vågen. Men jag har precis avslutat en underbar semester...så jag har inte panik. Livet har varit gött i sommar och jag har unnat mig...liite för mycket kanske men ändå! Det är livet.
 
Träningen det sista året? Under all kritik! Varför? Joo.. jag har varit ständigt sjuk! Det har iaf känts så? Jag är småkrasslig hela tiden, jag orkar inte ta ut mig på träningarna och gör jag det ligger jag sjuk veckan efter igen!
 
Yrsel, illamående, svimningskänslor, återkommande förkylningar, 3-4 halsfluss och bara allmän "jag känner mig inte bra" känsla i kroppen.
 
Så nu ett år senare har jag tagit tag i saken...bokade tid till vårdcentralen för att kolla upp blodtrycket först & främst. Det var normalt, så nu ska jag träffa en läkare nästa vecka om mina yrselsymptom som kommer och går allt mer frekvent.
 
Idag vart jag in igen för min förkylning "jag känner mig inte bra" som är inne på tredje veckan nu, och det visar sig att jag har en bakterieinfektion någonstans i kroppen? Men hon kunde inte avgöra riktigt vart för hals, näsa & lungor såg bra ut. Snabbsänkan låg på 54 så penicillin i 10 dagar så hoppas vi att det ska gå över. Hon tog en del andra prover med (4rör) som de inte får svar på än så vi får se om det visar något mer?
 
Så här ser det ut, ett år senare! Inte så upplyftande kanske men jag har inte tappat hoppet! Jag ska bli kvitt detta och åter igen inta gymmet och bli fit igen! Jag äter bra iaf nu under tiden som jag inte kan träna så jag ska förhoppningsvis hålla viktuppgången i schack här nu framöver.
 
Wish me luck!
 

RSS 2.0