Veckans träning

Det har inte & kommer inte bli så mycket gym den här veckan..snarare inget!

Med en överhängade förkylning (IGEN) så satsar jag på promenader till och från jobbet med lite styrka efter med fokus på mage & armar. Packade ner gummibandet i väskan så nu kör jag lite i omklädningsrummet innan duschen.

Sen jobbar jag hela helgen så då hinns det inte heller med nått gym även om jag blir frisk. Längre öppettider nu innebär mindre tid över för gym. Brukade gå innan jobbet förut.

Nu vill jag bara bli frisk!

I had a dream...

Drömde i natt att jag simmande längder i en bassäng, fullt påklädd med både skor & vinterjacka! Efter varje längd tog jag av mig ett plagg och det blev lättare & lättare att simma.

Jag kunde riktigt känna hur tungt det var i början & hur jag fick kämpa mig fram. Sista längderna i bara bikini så flög jag fram & njöt verkligen av att simma. Kunde t o m fjärilssim i drömmen! haha.. de kan jag INTE annars!

Vaknade och drog direkt paraleller med min viktnedgång, att huvudet försöker bearbeta vad som händer.

Sen blev jag riktigt sugen på att simma! Jag älskar vatten! Men har inte badat på läääänge pga min vikt. Så det kanske är dags för ett dopp snart??

Äntligen börjar det lossna!

-1,9kg denna veckan! YES! Jag har liksom krypit fram de sista veckorna men nu så!

Lite snörpligt att hamna 0,5kg från nästa delmål! Fast helst ska det stå 80-something nästa gång! Det var hur längesen som helst jag låg under 90!

Vad har jag då gjort denna veckan som jag inte gjort på ett par veckor? Jag drog in mitt lördagsgodis & gick på pass istället för att köra mitt egna race på gymmet.

Jag tar ut mig mycket mer på pass än när jag går själv på gymmet. Men jag ska jobba på att försöka puscha mig själv bättre när jag inte är på pass! Jag ska på en ny mätning på onsdag, efter det tänkte jag boka in ett möte till där de  går genom om jag vill ändra nått i mitt program. Då vill jag att de visar övningar med fria vikter tänkte jag!

NERVÖST! Jag är lite rädd för de fria vikterna och människorna på gymmet som använder dom. De verkar ha sån kontroll. Men det är dags att utmana mig själv lite nu! Japp!




Invägning - vecka 27

Vikt: 90,5kg [-1,9kg] (-35,1kg)
Längd: 172cm
BMI: 30,6 [-0,6] (-11,9)

[denna veckan]
(total viktminskning)

Bilder & mått 1gång/månad

Zuuumba

Började dagen med lite zumba idag.. eller ja, lite och lite... svettades som en gris! Men va kul det är! Skaka lite rumpa!

Har skött kosten idag också, fast man vart på kalas med tårta och grejer! Great!

Jag SKA under 90 snart!

Funderingar en torsdagkväll...

Hur kommer det sig att man skäms när går över torget med en pizzakartong i näven??

I tisdags var vi över till min kära mor på lunch och hon ville bjuda på pizza. Vi köpte såna american pizza, (tjockare botten) som är färdigslizade. Två små och delade på 3st. Och det blev nog en halv över t o m..

När jag gick där över torget tänkte jag att tänk om någon ser mig nu med dessa pizzor som vet att jag håller på att gå ner i vikt? Tänk om någon som läser min blogg ser mig?

Sen kom även tankar som jag hade innan när jag åt snabbmat att folk skulle tycka att jag som är så stor ska väl inte äta sånt där!!

Så när jag kom till bilen berättade jag dessa tankar för min kära fru. Hon påpekade att vad gör det om någon ser dig? Du har gått ner över 30kg och jag tror att du har koll på läget vid det här laget?

Och visst har jag det, förr kunde vi köpa varsin mediumstorlek av dessa stackars pizzor och det blev inte mycket över ska jag säga er.. usch...

Nu kunde jag äta några slizar med sallad och sen var det bra. Jag har hittat en balans helt enkelt. Det är ok att äta pizza, men inte alltid och inte en hel på en gång.

Nästa gång jag går där över torget ska jag kanske inte bära dom stolt men iaf skita i vad andra tycker! :)




Easyline + PW

Började dagen 07:30 på Livingroom för lite cirkelträning 30min. Tog mig sen en rask promenad till jobbet för att duscha här. Så himla bra att det finns dusch på jobbet!

Bra start på dagen!

Easyline!

Idag hade jag bokat in Easyline igen, det var ett tag sen nu! Och det kändes så jävla bra att vara tillbaka!

På torsdag är det dags igen! Great!

Så dagens träning.. 30min cirkelträning.

Invägning - vecka 26

Vikt: 92,4kg [-0,9kg] (-33,2kg)
Längd: 172cm
BMI: 31,2 [-0,3] (-11,3)

[denna veckan]
(total viktminskning)

Spring i benen

Började dagen med en morgonPW till jobbet (3,2km) jobbade heldag (8:50-19:15) och avslutade dagen med lite intervallträning hem.

Började med PW i snabbt tempo, började jogga tills jag kände att andningen inte hängde med, PW tills andningen lugnat sig, började jogga...så höll jag på hela vägen hem och det blev längre och längre joggsträckor efter hand. Sista biten spurtade jag så jag hade ett härligt flås när jag klev innanför dörren i trapphuset.

3 våningar upp som jag "skuttade" upp, sen körde jag styrka hemma med fokus på mage, rygg & armar.

Känns härligt att jag inte känner mig lika matt längre!

ULLARED!!

Jag längtar nått så jävligt tills jag får åka dit! Jag har 3,3kg kvar tills jag når nästa delmål vilket innebär en resa dit och nya kläder!

Skiter i om jag får slåss med tanter och deras överfulla vagnar, jag ska prova kläder som jag hittar bland de "normala" storlekarna för första gången på flera år!!

Det svåra blir att inte lägga hela budgeten på kläder till kidzen för det är vad jag brukar göra när jag åker dit eftersom det inte brukar finnas så mycket till mig.. gamla vanor är svåra att bryta!

Men iaf... kilona sitter hårt just nu och det känns som om denna resan kommer bli av i augusti om det fortsätter i denna takten? Men det är bara att kämpa på, det kommer att släppa....

Förhoppningsvis snart så jag får en ny vår/sommargarderob!

Veckans träning - hittills..

I måndags gick jag till gymmet med syster, vi tog en PW dit på ca2km som uppvärmning sen körde jag 5min rodd på det.

Gick genom maskinerna efter det men kände mig matt i kroppen, fick sänka tyngden på flera av dom för att orka. Lite plankan på det för att avsluta på bandet med jogg/PW 20min.

Tog en PW hem från gymmet också i solen med musik i öronen.

Tisdag blev det en PW hem från jobbet. (3,2km)

Idag blir det spring & lek på buslandet med dottern. 3h av lek är inte fy skam för träning!

Sen är det jobb resten av veckan så vi får se vad vi lyckas klämma in. Promenad till & från jobbet tänkte jag iaf. Sen får vi se, får sätta mig med schemat för att se vart vi kan klämma in ännu ett besök på gymmet.

Men kroppen känns fortfarande trött & matt... gillar inte den känslan!

Invägning - vecka 25

Vikt: 93,3kg [-0,2kg] (-32,3kg)
Längd: 172cm
BMI: 31,5 [-0,1] (-11,0)

[denna veckan]
(total viktminskning)

Alkohol

Kom ihåg till nästa gång:

- Du har gått ner 32kg, du kanske inte tål lika mycket alkohol längre?
- Du har inte druckit alkohol på flera månader, ta det i lite lugnare tempo..
- Tänk inte att det är smart att dra ner på kvällsmaten för att kunna äta lite chips istället?
- Var inte med på spritlekar under kvällens gång...
- Korka inte upp en ny vinflaska utan att känna efter ordentligt om du verkligen behöver den?


Varför??

Det är inte kul att ligga kvar på förfesten med en hink och en flaska vatten bredvid dig när alla andra går ut och dansar!! OCH det är väldigt onödigt att behöva slänga en HEL flaska med vin bara för att du tvunget behövde öppna den och inte ens smakade på den!

FAIL!

Men jag hade kul innan det slog slint iaf.. alla behöver en tonårsfylla då & då för att komma ihåg att det här med alkohol är starkt överskattat!


Zumba OCH Zumba Toning

Idag satsade jag på att orka två pass på morgonkvisten! Och det gick hur bra som helst!! Först 45min vanlig Zumba och sen Zumba med vikter 45min efter det! GREAT!

Och ikväll ska vi ut och svänga på de lurviga så då blir det ännu mer dans!

Bra start på helgen!


Jogga

Idag kände jag för att testa lungorna lite efter förkylningen även om hostan inte riktigt har släppt...så jag bestämde mig för att jogga lite hem från jobbet. Det är 3,2km totalt hem från jobbet och jag joggade och gick om vartannat men jag bifogar en bild som visar sträckan jag joggade utan att gå vilket jag tror är rekord för mig... ute iaf, på asfalt! I kallare väder! Med ryggsäck! :P

Längtar så till våren och vara helt frisk för att testa hur långt jag orkar springa på grus på berget??

Men den sista sträckan på vägen här består av en seg uppförsbacke så efter det orkade jag inte jogga mer utan gick över i promenadtempo. Men ändå! Stolt!

Jag avslutade med lite magövningar samt rygg & armar med hjälp av gummibanden hemma sen. 
 


stl44!

Idag vart jag till stan för att köpa mig en festoutfit till helgens kalas, jag hittade en klänning på H&M i stl44. "normala storlekar"

KÄNNS SÅÅÅ JÄVLA BRA!! Köpte inte ett enda plagg på XLNT, BiB eller Generous! DET var längesen det hände!!

Kanske kan få till en bild på lördag med kläderna på så ni får se...den enda jag blev lite besviken på mig själv var allt allt blev i svart...när jag når nästa delmål tänk FÄRG!

Hitta motivation

Jag har den senaste tiden behövt hitta tillbaka till det driv jag hade de första 4månaderna av resan. Då hjälper det att gå tillbaka och titta på sina bilder kan jag lova! Så för er som gör en viktresa, TA BILDER!! Även om en kamera är det sista man vill se när man är som störst så är det skitbra att ha under resans gång och även efter sen kan jag tänka mig när man ska hålla vikten.

Så här är min resa fram tills nu.. alla bilder i ett svep!






Frisk luft!

Idag packade vi in hela familjen i bilen och åkte upp på berget för att gå slingan runt sjön. Sååå skönt att komma ut och röra på sig lite!! Känns som om vi suttit inne i flera år!

Den slingan har lite backar och med en syskonvagn blev de ganska bra motstånd, kändes underbart att få använda sina muskler igen! haha..

Men avvaktar lite med gym tills halsen känns ännu bättre, vill inte riskera att bli sjuk igen!

Byxorna


Invägning - vecka 24

Vikt: 93,5kg [-0,2kg] (-32,1kg)
Längd: 172cm
BMI: 31,6 [-0,1] (-10,9)

Midja: 92,5cm [-6,5cm] (-25,5cm)
Höft: 112cm [-5,0cm] (-25cm)
Bröst: 107,5cm [-6,5cm](-20cm)



Rutiner

Jag längtar efter dom!

Har inte tränat på två veckor nu och det börjar kännas i kroppen. Jag har inte heller hållt i mina matrutiner de senaste heller. När jag äntligen tog tag i mig själv igen så går jag och blir sjuk!! Typiskt!!

Här sitter jag med feber, snor & hosta! Jävla skit är vad det är!

Men men... jag äter iaf rätt igen och jag har inte ätit alldeles fel eftersom jag fortsatt att gå ner de senaste veckorna iaf!

Man kan inte begära för mycket heller när man nyss blivit 4st i familjen och nya rutiner ska hittas i vardagen. 

Men nu ska jag bara bli frisk så ska jag iväg till gymmet igen! Yes!  

RSS 2.0