Frisyr??

Jag börjar närma mig nästa delmål och jag funderar på hur jag ska klippa mig? Samt färga håret??? För klippa mig ska jag! Jisses vad det behövs en sax i denna kalufsen!

Men här kommer några ideér jag har...

nr1

nr2


nr3

Jag har nästan bestämt mig men kan vad kul att få lite andra åsikter också. Bilderna är endast på frisyrerna, färg får bli lite fritt fram för frisören känner ja. Nästan så jag känner för att säga "gör vad du vill" rakt genom. Vore inte första gången och sist blev det riktigt snyggt! Men väldigt många vågar knappt sätta saxen i håret när man har lite längd på det. Väldigt dumt...

Men iaf..vad tycker ni??

Kommentarer
Postat av: Malin - JustDoIt

Alla ser snygga ut... Jag är kass på det där med frisyr, överlåter det gladeligen till min frisör.

2012-06-05 @ 23:47:24
URL: http://justdo.se
Postat av: Linda

Alltså..det är svårt med frisyrer för det som är skitsnyggt när man kommer ut från frissan kanske inte alls är lika snyggt när man sovit en natt eller tvättat håret. Jag gillar nr 3, men huruvida du kommer passa idet...ingen aning!

2012-06-06 @ 00:33:38
URL: http://tjock-till-smal.bloggplatsen.se/
Postat av: Susanne

Alla ser läckra ut, trean gillar jag absolut bäst! skriv ut bilderna till frissan & ge henne lite fria händer ut efter de förutsättningarna.

2012-06-06 @ 11:37:48
URL: http://blueangel.blogg.se/nystart
Postat av: Anne sofie S

Snygga frisyrer men de kräver mycket styling, spec om man har självfall som du ser ut till att ha på dina bilder? Där får du diskutera med din frisör hur lång tid på styling du är beredd till att lägga. Den jag personligen tycker att du skulle passa bäst i med tanke på din ansiktsform är 3an, men det är svårt att säga genom bilder på nätet..det beror helt och hållet på hur din hårkvalité är osv :)

2012-06-06 @ 18:43:01
Postat av: Angie

Jag gillar alla, men jag är för bekväm för att ha en som kräver en massa tid varje dag innan man får ordning på den. Är själv sugen på att klippa mig kort, men är övertygad om att jag skulle ångra mig efteråt.

2012-06-11 @ 07:39:54
URL: http://iwontquit.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag tycker ettan och tvåan är häftigast! Om jag inte räknar med tid för styling för det gissar jag att du har koll på :) ettan trooor jag passar dig bäst!

2012-06-16 @ 22:49:38
URL: http://Cronebäck.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0